Referenties

 
M. van Santen 
[7/4/2013]
Ik heb een kennismakings cursus gehad. Erg leerzaam en leuk om toe te passen in de praktijk. Sinds ik het toe pas op mijn paard merk ik verandering. Ze bokte erg veel, maar dit gaat er telkens meer uit. Een cursus om aan te raden!
 
Betsie ter Heide 
[15/1/2013]
Mijn paard 14 jaar werd steeds slechter in het voorwaarts gaan,stijf en geen plezier meer in het rijden. Afspraak gemaakt bij de sportmassage Sama, na 3x behandeling weet je niet wat je overkomt.Het paard is vrolijk en weer helemaal los in zijn lijf en werkt nu weer met heel veel plezier.Ik kan nu weer heerlijk paard rijden wat een uitkomst, dit is voor elk paard aan te raden, want je wil toch samen een fijne rit kunnen maken.Ik ben super tevreden over de behandeling hoe Ingrid dit doet,klasse.
 
Joyce de Boon 
[24/9/2012]
Vanmorgen is Ingrid bij mijn paard geweest en ik vond dit een mooie en leerzame ervaring. Ingrid neemt de tijd voor je paard en is bereid allerlei adviezen te geven. We hebben hier veel aan gehad en heb dit als zeer prettig ervaren!
 
sharon 
[10/3/2012]
Hallo allemaal
de afgelopen 2 weken is Ingrid 3 keer bij mijn paard geweest om haar lekker los te masseren en dat is zeker goed gelukt. Ingrid neemt echt goed te tijd voor je paard en dat is heel fijn want het is toch altijd spannend hoe je paard reageerd. Daarom raad ik Ingrid zeker aan als je laast hebt van een paard dat misschien wat vast zit. of dat je paard lekker wil verwenen. ingrid is een geweldig lief mens voor paard en ook gezellig voor ons.
 
Carlijn 
[12/11/2011]
Ik heb bij Ingrid een leerzame en interessante workshop paarden sportmassage gevolgd. De theorie was heel boeiend en we kregen ruim de tijd om het uit te oefenen in de praktijk. Het heeft me zeker gemotiveerd me verder te verdiepen in de paarden massage. Ik zou deze workshop aanraden aan andere paarden liefhebbers.
 

Facebook